Theeblikken van La Via Del Thé – essentieel

Vanaf  9,95 Incl. BTW

De Theeblikken van La Via Del Thé zijn prachtige ronde theeblikken die gemaakt zijn om de versheid van je favoriete theeën te behouden. De theeblikken hebben een capaciteit van 125 gram, en betekend dat het perfect is voor een zakje losse thee.

Het deksel van dit blik heeft een kenmerkende gewelfde vorm en is voorzien van een speciaal tussendekseltje die de theeblaadjes extra beschermt tegen lucht en licht, waardoor de smaak en aroma optimaal behouden blijven en u lang kan genieten van uw favoriete theeën.

 

 

Artikelnummer: WPS-D1271
Categorieën: Accessoires

Beschrijving

De Theeblikken van La Via Del Thé  zijn de perfecte oplossing om je favoriete losse thee te bewaren, met voldoende ruimte voor ongeveer 125 gram losse thee.

Met een hoogte van ongeveer 11 cm en een diameter aan de onderzijde van ongeveer 9 cm, biedt dit blikje voldoende opslagcapaciteit terwijl het toch compact en handig blijft.

De theeblikken zijn verkrijgbaar in meer dan 8 prachtige kleuren, zodat er voor iedereen een kleur is die ze mooi vinden. Zwart, Granaat rood, Donkergroen, Rood, Wit, Lichtgeel, Babyblauw en Lavendel.

 

Pages with products like this

Accessoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen