Aeropress Original

 45,95 Incl. BTW

De Aeropress is een handige koffiemaker die behoort tot de categorie slow-coffee. De Aeropress Original is simpel in gebruik en vereist weinig voorkennis.

Het is perfect voor thuisgebruik, maar ook ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het werk. Met de Aeropress kun je snel en eenvoudig heerlijke espresso of filterkoffie zetten, waar je ook bent. Het reinigen ervan is erg gemakkelijk en de Aeropress Original het heeft geen stroom nodig.

Bestel hier eenvoudig filters voor de Aeropress Original.

Verkrijgbaar : Veenendaal en online

Artikelnummer: WPS-B3193
Categorieën: Barista accesoires

Beschrijving

Door het bijgeleverde filter in de Aeropress te plaatsen, koffie toe te voegen en heet water erbij te schenken, kun je in een handomdraai genieten van verse koffie.

Door de handige zetwijze levert de Aeropress koffie met een verrassend lage zuurgraad en een rijke, volle smaak zonder bitters. Kortom, de Aeropress biedt een eenvoudige, betaalbare en heerlijke koffie zowel thuis als onderweg.

Pages with products like this

Barista accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen