Coffee Brush – WCG- Rosewood

Incl. BTW

Coffee Brush – WCG- Rosewood: de ultieme oplossing voor koffieresten

Handig voor het opruimen van gemalen koffiekorrels rondom de molen en koffiemachine. Deze borstel zorgt er ook voor dat koffieresten aan de zijkant van de puck worden verwijderd, waardoor je koffiebereiding optimaal blijft.

 

Artikelnummer: WPS-6484D
Categorieën: Barista accesoires

Beschrijving

De Coffee Brush – WCG- Rosewood is eenvoudig in gebruik en onderhoud:Deze borstel is gemakkelijk te reinigen.

Spoel de borstelharen gewoon af onder warm water na het gebruik, droog ze af met een doek en laat ze op een zonnige of warme plek drogen. Binnen de kortste keren zijn de borstelharen weer als nieuw en klaar voor de volgende reiniging.

De lange borstelharen zorgen voor een grondige reiniging: De Coffee Brush – WCG- Rosewood  is uitgerust met lange borstelharen die zelfs moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bereiken om koffiepoederresten te verwijderen. Zo blijft je machine altijd hygiënisch schoon en blijft de kwaliteit behouden.

Pages with products like this

Barista accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen