Coffee needle distributor – Rozenhout – Gebalanceerd

 22,95 Incl. BTW

Haal het beste uit je espresso met onze Coffee Needle Distributor  – de essentiële tool voor koffieliefhebbers die streven naar perfectie in elke kop. Deze prachtige rozenhouten needle distributor is ontworpen om je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.
Lees hieronder waarom:

Verkrijgbaar : alle winkels

Artikelnummer: WPS-34C1B
Categorieën: Barista accesoires

Beschrijving

Vóór het tampen, is het van cruciaal belang om een gelijkmatige verdeling van de gemalen koffie in je portafilter te bereiken. Waarom? Simpelweg omdat het voorkomt wat kenners ‘channeling’ noemen. Channeling doet zich voor wanneer kleine kanalen zich vormen in de koffie ‘puck’ tijdens de extractie. Dit gebeurt omdat water altijd de weg van de minste weerstand kiest. Het resultaat is een inconsistente en onbevredigende smaak in je espresso.

Deze Coffee Needle Distributor is ontworpen om dit probleem op te lossen. Door de gemalen koffie gelijkmatig en waterpas te verdelen, zorg je ervoor dat het water met dezelfde druk door de hele koffie ‘puck’ gaat. Dit leidt tot een consistente extractie en een verbeterde smaak in elke kop koffie die je zet.

Niet alleen is de Coffee Needle Distributor  verdeler functioneel maar met een prachtige houten uitstraling van rozenhout, voegt het elegantie toe aan je koffie-uitrusting. Of je nu een professionele barista bent of gewoon graag thuis van een heerlijke espresso geniet, deze Coffee Needle Distributor is een echte eyecatcher.

Specificaties:

  • Naalden: Roestvrij staal (SUS304)
  • Houder en Handvat: Rozenhout
  • Afmetingen: 139x32mm

 

Pages with products like this

Barista accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen