Coffee Tamper Click

 22,95 Incl. BTW

De Coffee Tamper Click van World Coffee Gear® in 58mm is de ultieme must-have voor elke serieuze barista. Met een strak zwart ontwerp en hoogwaardige materialen, is deze tamper ontworpen om de perfecte ‘barista’ espresso te creëren.

 

 

Artikelnummer: 56309
Categorieën: Barista accesoires

Beschrijving

De  Coffee Tamper Click is vervaardigd van duurzaam roestvrij staal en ABS, wat garant staat voor langdurige prestaties. Met een gekalibreerde veer die precies 13,6 kg druk uitoefent, zorgt deze Coffee Tamper Click voor een consistente en gelijkmatige aanstampdruk. Hierdoor heeft de barista volledige controle en kan hij of zij elke keer weer een perfecte espresso bereiden.

Het stevige zwarte handvat biedt niet alleen een comfortabele grip, maar ook een groter oppervlak voor de barista om een gelijkmatige druk toe te passen.

Dit draagt bij aan de controle en consistentie van de espresso, wat erg belangrijk is bij het zetten van espresso’s

Daarnaast is de tamper ontworpen om altijd recht en met dezelfde hoeveelheid druk op de koffiemaling te tampen, waardoor de kwaliteit van uw verse espresso niet wordt beïnvloed, zelfs niet als verschillende mensen de koffie gaan zetten.

Pages with products like this

Barista accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen