Koffie weegschaal – WCG

 18,95 Incl. BTW

De Koffie weegschaal – WCG, onmisbaar voor de thuisbarista. Waarom? Omdat het je de controle geeft over drie cruciale aspecten van een extractie: de hoeveelheid gemalen koffie, het gewicht van de extractie en de doorlooptijd.

 

 In nabestelling
Verkrijgbaar : Veenendaal en online

Artikelnummer: 56300
Categorieën: Barista accesoires

Beschrijving

De Koffie weegschaal – WCG is uitgerust met een ingebouwde timer, waarmee je de exacte doorlooptijd kunt meten. Dit helpt je om je koffiemachine fijn af te stemmen, zodat je de ideale verhoudingen kunt vinden voor jouw unieke smaakvoorkeur. Dankzij de nauwkeurigheid van deze weegschaal, weet je tot op de gram precies hoeveel koffie je gebruikt, en de tarreerfunctie laat je het nettogewicht van de koffie zien, wat ideaal is voor slow coffee-liefhebbers.

Onze oplaadbare Koffie weegschaal wordt geleverd met een handige USB-C kabel en een extra siliconen matje voor het wegen van gladde producten en portafilters. Met een gewichtsbereik van 0,1 gram tot 5.000 gram, heb je alle flexibiliteit die je nodig hebt voor de perfecte kop koffie.

WCG – World Coffee Gear  is een Nederlands bedrijf dat is ontstaan uit passie voor koffie, espresso en thee. WCG ontwikkelt zelf ‘essentials’ voor elke barista die met de beste materialen wil werken.

 

Pages with products like this

Barista accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen