Bonbons Limmen (450 gram)

 24,00 Incl. BTW

Op zoek naar een geschenk of een heerlijke traktatie voor bij de koffie of thee? De overheerlijke bonbons van atelier Limmen zijn de perfecte keuze. Sinds 1981 creëren ze de heerlijkste smaken.
Gesorteerd of kiest u zelf? Wilt u zelf een selectie maken geef dan uw voorkeur aan bij het afronden van uw bestelling.

Verkrijgbaar : Hoogland


Categorieën: Bonbons

Beschrijving

De historie van Bonbon-Atelier N. Limmen begint op 1 oktober 1981, in het centrum van Amsterdam. Daar opende Nico Limmen een bedrijf, dat zou gaan voorzien in een exclusief assortiment handgemaakte bonbons en (seizoens)chocolade. Zijn doelgroep bestond onder andere uit de betere banketbakkers, restaurants en hotels. Al snel maakte hij naam als bekwaam vakman en leverancier en kwam de klandizie uit het hele land voor zijn overheerlijke bonbons.
Smaken als krokante, hazelnootpraliné, moccaganache en crème brûléé kunnen in het assortiment niet missen. Door het grote aanbod zit er altijd voor iedereen wat lekkers tussen.

In samenwerking met cacao horizons zorgen ze ervoor dat de chocolade duurzaam geproduceerd wordt.

Pages with products like this

Bonbons.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen