Café del Mar – Peru Verde – Eerlijk

Vanaf  7,95 Incl. BTW

Ons parade zeepaardje! Deze Single Origin is Fair Trade, Organic gecertificeerd en 100% Arabica. Deze koffiebonen zijn afkomstig uit het Andesgebergte in Peru wat zorgt voor een volle en zoete smaak met nuances van citrus vruchten, zoethout en salmiak. De koffie is perfect voor de avontuurlijke koffieliefhebber die op zoek is naar iets anders dan altijd.

Meer weten over Café Del Mar en de samenwerking met Solidaridad?
Kijk hieronder het bijzondere verhaal.

Artikelnummer: WPS-71A9C
Categorieën: Café del Mar, Koffiebonen

Beschrijving

Het assortiment van Café del mar omvat zowel donker als lichter gebrande koffiebonen, met zowel fruitige als kruidige smaakprofielen. Café del Mar zit niet stil, ze zijn constant op zoek naar de beste koffiebonen.

Bij Café del Mar is onze missie niet alleen om geweldige koffie te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen, of dat nu wereldwijd is door Fair Trade en duurzame praktijken of lokaal door inclusieve partnerschappen. Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van (h)eerlijke koffie met een verhaal. Lees hieronder om meer te weten te komen over Café del Mar of lees de blog.

Pages with products like this

Café del Mar, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen