Café del Mar – Santos Tenango – Eerlijk

Vanaf  7,95 Incl. BTW

Onze pittige tante! Deze Fair Trade melange is een Dark Roast koffie gemaakt van 100% Arabica bonen. Onze koffiebonen zijn deels afkomstig uit de regio Santos, Brazilië en deels uit de Regio Huehuetenango, Guatemala. Door het zorgvuldig mengen van deze twee koffiesoorten en de extra donkere branding, kenmerkt deze koffiemelange zich door een intense en kruidige smaak. Perfect voor de avontuurlijke koffieliefhebber die op zoek is naar iets bijzonders.

Meer weten over Café Del Mar?
Kijk hieronder het bijzondere verhaal.

Artikelnummer: WPS-C4C98
Categorieën: Café del Mar, Koffiebonen

Beschrijving

Van het koffiemerk Café del Mar bieden wi jop dit moment drie verschillende koffiemelanges en Single Origins. Onze eigen Fair Trade koffies bestaan uit biologische en Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen. Het assortiment omvat zowel donker als lichter gebrande koffiebonen, met zowel fruitige als kruidige smaakprofielen. Cafe del Mar zit niet stil, ze zijn constant op zoek naar de beste koffiebonen, voor jullie maa

Bij Café del Mar is onze missie niet alleen om geweldige koffie te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen, of dat nu wereldwijd is door Fair Trade en duurzame praktijken of lokaal door inclusieve partnerschappen. Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van (h)eerlijke koffie met een verhaal. Lees hieronder om meer te weten te komen over Café del Mar of lees de blog.

Pages with products like this

Café del Mar, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen