V60 Filter Paper size 02

 8,50 Incl. BTW

De verpakking bevat 100 zuurstofgebleekte filterpapieren, geschikt voor de maat 02 filterhouders van Hario. Vóór gebruik dient u de rand van het filter om te vouwen en het filter met warm water nat te maken om een optimale doorloop van de koffie te garanderen en een papiersmaak te voorkomen. Met deze hoogwaardige filterpapieren kunt u thuis genieten van een perfect gezette kop filterkoffie met de V60 Filter Paper size 02.

Verkrijgbaar : Veenendaal en online

Artikelnummer: WPS-59D48
Categorieën: Hario

Beschrijving

Deze V60 Filter Paper size 01 zijn specifiek ontworpen voor gebruik met de Hario V60 filterhouder. Het revolutionaire ontwerp van de Hario V60 zorgt voor een gelijkmatige extractie van de koffie, dankzij de spiraalvormige ribbels aan de binnenkant en de ruime opening aan de onderkant van de kegel. Filterpapier speelt een essentiële rol bij het zetten van een kopje koffie. Dit papier, ofwel natuurlijk of zuurstofgebleekt (en dus vrij van chemicaliën), is compatibel met de HARIO V60 02 formaat dripper. We hebben ook filters beschikbaar voor de V60 01 Dripper .

Pages with products like this

Hario.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen