V60 glass dripper White 02

 32,50 Incl. BTW

De prijswinnende HARIO V60 Dripper is de favoriete keuze van koffieprofessionals en liefhebbers over de hele wereld! Deze dripper is geschikt voor 1-4 kopjes.
De vorm van het filter en de interne ribbels zijn van cruciaal belang voor de smaak van de koffie, en na veel innovatie werd in 2009 het hittebestendige glazen model gelanceerd. Bij ons vindt u niet alleen de V60 Dripper, maar ook de lekkerste koffie die perfect past bij onze drippers en filters. Of u nu kiest voor de 01 of 02 formaat, wij hebben alles in huis om uw specialty-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verkrijgbaar : Veenendaal en online

Artikelnummer: WPS-5C992
Categorieën: Hario

Beschrijving

  • De unieke conische vorm van de V60 glass dripper White 02 zorgt voor een dikke laag koffiedik, waardoor het hete water langer in contact blijft met de koffie voor een volledige extractie.
  • Binnenin de dripper houden de spiralen het filterpapier los van het glas, waardoor er ruimte ontstaat voor luchtstroming en een gelijkmatige extractie van de koffie wordt bevorderd.
  • Het ontwerp met een groot gat maakt het mogelijk om de sterkte van de koffie te beïnvloeden door de snelheid van het schenken aan te passen, waardoor je een persoonlijke touch aan je koffie kunt geven.

Pages with products like this

Hario.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen