Exclusieve koffiemelange – Koffie Thee Lokaal Delicious

Vanaf  13,95 Incl. BTW

De Exclusieve koffie melange – Koffie Thee Lokaal Delicious biedt een stevige en krachtige smaakervaring, perfect geschikt voor liefhebbers van een robuuste koffieblend. De smaak is vol en kruidig, met zachte zoete ondertonen en subtiele noten die een gebalanceerd geheel vormen.

Bent u op zoek naar een koffie met karakter en een beetje pit? Dan is de exclusieve koffiemelange – Koffie Thee Lokaal Delicious een goede keuze.

8 zakken = 7,5% korting & 16 zakken = 10% korting

Artikelnummer: WPS-A4CDA
Categorieën: Koffiebonen

Beschrijving

Deze blend is veelzijdig en geschikt voor diverse zetmethodes, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed scala aan koffieliefhebbers. Of u nu houdt van espresso, filterkoffie, French press of andere zetmethode, deze koffie voldoet aan uw verwachtingen en geeft een delicate smaak voor de liefhebber!

Deze koffie is samengesteld door Judith van Mocca D’Or en zij die dat als geen ander kan heeft deze Exclusieve Koffiemelange – Koffie Thee Lokaal Delicious samengesteld. De Koffie is slow roast gebrand door onze koffiebranderij Mocca d’Or en de bonen zijn verpakt per 500 gram.

Pages with products like this

Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen