Aanbieding

E4 Piano Black (EA)

Oorspronkelijke prijs was: € 799,00.Huidige prijs is: € 779,00. Incl. BTW

Hier is hij dan, de ideale full-size-volautomaat voor iedereen die zich volledig op de essentie wil concentreren: perfect koffiegenot.

Lees meer…

Neem contact op
Artikelnummer: WPS-FA88B
Categorieën: Koffiemachines, JURA koffiemachines

Beschrijving

Koffie puur natuur

Hier is hij dan, de ideale full-size-volautomaat voor iedereen die zich volledig op de essentie wil concentreren: perfect koffiegenot.

Bij specialiteiten met zwarte koffie worden de sterke punten van de E4 meteen duidelijk. De professionele Aroma-molen, de achtste generatie zetgroepen en het 3D-bereidingsproces zorgen voor een vol aroma. Natuurlijk altijd vers gemalen, en niet uit capsules. Er kan uit drie sterkten worden gekozen. Via het intuïtieve symbooldisplay krijgt u met slechts één druk op de toets meteen wat u wilt. De heetwaterbereiding is de perfecte aanvulling op de beschikbare functies.

Niet alleen in zijn eigenschappen maar ook in zijn design is de E4 gericht op de essentie. Het vereenvoudigde design met zeer nauwkeurige afwerking onderstreept de premiumkwaliteit nog eens extra.

 

Voordelen machine  Technische specificaties  Productspecifieke suggesties

Andere productspecifieke suggesties

Pages with products like this

Koffiemachines, JURA koffiemachines.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen