J8 twin Diamond Black (EA)

 2.299,00 Incl. BTW

De J8 twin van JURA is uitgerust met twee krachtige conische molens. Door twee koffiemachines in één te combineren, is dit de eerste in de compacte klasse die het beste biedt van twee werelden.

Lees meer…

Neem contact op
Artikelnummer: 15561
Categorieën: JURA koffiemachines, Machines

Beschrijving

De nieuwe JURA J8 twin verdubbelt de koffieprestaties èn geeft je een individuele koffiebeleving!

De J8 twin van JURA is uitgerust met twee krachtige conische molens. Door twee koffiemachines in één te combineren, is dit de eerste in de compacte klasse die het beste biedt van twee werelden. Twee verschillende bonen­variëteiten worden gebruikt om met één druk op de knop unieke dranken te creëren, puur of gemengd. Met de J8 twin is er ook de mogelijkheid om gekozen dranken af ​​te werken met delicaat gezoet melkschuim, waardoor een geheel nieuwe smaakwereld wordt geboden. Zwitserse technische ­expertise met de modernste technologie, zoals de P.A.G.3-molen en de Sweet Foam-functie.

 

Andere productspecifieke suggesties

Pages with products like this

JURA koffiemachines, Machines.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen