deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Sage

×

De heeren van 17

De voordelen van een Sage apparaat

Compact en betaalbaar

Geïntegreerde koffiemolen

Programeerbare opties

Beheers elke stap

De Heeren van 17

Ontdek de Sage in Veenendaal

In de ’third wave’ wordt koffie als ambachtelijk product beschouwd en staat de ultieme smaakbeleving centraal. Als het aankomt op het nabootsen van third wave-kwaliteitskoffie in eigen huis, is er geen plaats voor compromissen. Daarom heeft Sage een reeks automatische en handmatige espressomachines ontwikkeld met als doel de tradities en technieken te respecteren die aan de basis liggen van third wave-kwaliteitskoffie.

Elk Sage-espressoapparaat gebruikt de 4-stappenformule om elk aspect te optimaliseren: maling, extractie en microschuimmelk. De juiste hoeveelheid versgemalen bonen, nauwkeurige temperatuurregeling, optimale waterdruk en echt microschuim zorgen voor een harmonieus samenspel van gouden espresso en fluweelachtige melk.

Met onze geavanceerde automatische apparaten kunt u gewoon swipen en uw favorieten selecteren op het touchscreen, en onze hands-on handmatige apparaten geven u dan weer de controle van een professionele barista. Proef het Sage-verschil vandaag nog.

Neem contact op

Wat zijn de voordelen

geautoriseerd Sage-dealer

  • Welkomstpakket cadeau
  • Uitstekende service
  • Nieuwste modellen en machinesoftware
  • Originele fabrieksgarantie

Bij aanschaf van een koffiemachine krijgt u altijd een welkomstpakket cadeau. Zo kan het genieten meteen beginnen! U kunt kiezen voor onderhoudsartikelen, koffie, thee, bonbons of een combinatie hiervan.

De grootte van het pakket varieert per machine. Neem contact met ons op of vraag er naar in de winkel.

Onze winkel

De Heeren van 17

Ervaar third wave-kwaliteitskoffie in eigen huis

Mogelijk gemaakt door de 4-stappenformule

Neem contact op

sage espresso

Koffie en Thee kopen

Officieel dealer

Jura Koffiemachines

De Heeren van 17 is geautoriseerd Jura-dealer. In onze winkel vindt u een selectie koffiemachines die geschikt zijn voor thuisgebruik en klein-zakelijk gebruik. Van ‘just coffee’ tot zeer uitgebreide machines met alle denkbare specialiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsartikelen en accessoires.

Jura koffiemachines

Jura Logo

9.8