Brazil São Luiz Estate – Direct Source – Koffie – Mocca d’Or

Vanaf  7,45 Incl. BTW

De Brazil São Luiz etste is een volle & rijke Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica bonen. Deze koffie is kruidig, zoet en fruitig van smaak met nuances van drop, koekkruiden, mandarijn en chocoladetruffel.

4 zakken = 7,5% korting / 8 zakken = 10% korting

Artikelnummer: 35467
Categorieën: Mocca d'Or, Koffiebonen

Beschrijving

Deze koffie komt van de farm: ‘São Luiz Estate’. Wat deze koffie zo bijzonder maakt is dat het een Direct Source koffie betreft.

BEREIDINGSADVIES | Espresso, Cappuccino & Lungo

Gebrand door Mocca d’Or

São Luiz Estate is een farm van ongeveer 330 hectare en via deze URL is te zien op welk veld deze koffie exact heeft gegroeid. Het lot bestaat uit 38 balen koffie van 60 kilo en die hebben wij allemaal gekocht. Speciaal voor Mocca d’Or hebben ze het Mocca d’Or logo op de zakken gemaakt en deze zien er fantastisch uit.

Ontdek Mocca d’Or – Nederlandse Koffiebranderij Sinds 1933 – Slow Roast Koffiebranders

Bij Mocca d’Or, de Nederlandse koffiebranderij met een rijke geschiedenis sinds 1933, staat Slow Roast centraal. Onze koffiebonen worden met ambacht en toewijding langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders, resulterend in een unieke smaak en aroma. Ontdek onze diverse koffiebonen en kies je favoriete smaak met behulp van handige filters. Of je nu van krachtige espresso houdt of een mild kopje koffie verkiest, Mocca d’Or biedt superieure melanges die behoren tot de absolute top. Ervaar het verschil met onze Slow Roast methode en geniet van heerlijke koffie uit Zwolle en Breda. Bestel nu in onze webshop!

Heeft u de smaak te pakken? Bij aankoop vanaf 4 kg ontvangt u 7,5% korting, en bij aankoop vanaf 8 kg zelfs 10% korting.

Wilt u een nieuwe smaak proberen? Kies dan voor 250 gram. En wist u dat wij uw koffiebonen gratis malen? Beide opties zijn eenvoudig aan te geven tijdens het bestellen.

Coffee we’re proud of

Pages with products like this

Mocca d'Or, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen