Aanbieding

China Yirong – Koffie – Mocca D’Or – Specialty

Vanaf  25,45 Incl. BTW

China Yirong; onze nieuwe specialty. Deze mooie koffie is een washed koffie, bestaande uit 100% Arabica bonen. De koffie groeit op een hoogte tussen de 1300 en de 1600 meter en wordt geoogst van oktober tot en met maart. Deze koffie uit China heeft een zacht, zoet karakter waarbij de fruittonen van bessen en rozijnen mooi in evenwicht zijn met de nuances van melkchocolade en walnoten, deze koffie is geschikt voor alle koffievarianten.

4 zakken = 7,5% korting / 8 zakken = 10% korting

Gebrand door Mocca d’Or

Artikelnummer: WPS-C591C
Categorieën: Mocca d'Or, Koffiebonen

Beschrijving

Toen Jane Luo en haar man in 1987 begonnen met het verbouwen van koffie op de Yirong Farm was hun koffie één van de eerste koffies die werden verbouwd in Menglian, een dorp in Yunnan. Vandaag, meer dan 30 jaar later, werkt hun dochter Jean Luo samen met haar moeder Jane om de volgende stap voorwaarts te zetten en hun bedrijf uit te breiden voor export.

Er wordt compost gebruikt om de koffieplanten mee te bemesten, waardoor er minder chemische bestrijdingsmiddelen nodig zijn. De boerderij wordt het hele jaar door bewaterd door een bergbron. Hoewel de koffie het belangrijkste gewas is dat in Yirong wordt verbouwd, verbouwt de boerderij ook thee en mais.

De koffiebes wordt selectief met de hand geplukt en vervolgens gepulpt op een mechanische pulper. De koffiepulp wordt vervolgens gedurende 24-30 uur gefermenteerd in met tegels beklede betonnen tanks.

Pages with products like this

Mocca d'Or, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen