Aanbieding

Kerstkoffie – Koffie – Mocca d’Or

Vanaf  7,25

Met smaken van pure chocolade, hazelnoot en karamel is deze koffie geschikt voor zowel een espresso als cappuccino en de perfecte koffie voor de kerstperiode! Daarnaast is onze Kerstkoffie ook erg leuk om te gebruiken als ingrediënt in de tiramisu. Lekker om zelf te drinken, maar nog veel leuker om cadeau te geven. Een echte aanrader!

4 zakken = 7,5% korting / 8 zakken = 10% korting

Artikelnummer: 17769
Categorieën: Mocca d'Or, Koffiebonen

Beschrijving

Deze blend bestaat voor 100% uit Arabica bonen. Smaak: Pure chocolade, hazelnoot, caramel.  Nuances: Marmelade, honing.  Body: Vol en krachtig. Geschikt voor alle varianten.

Ontdek Mocca d’Or – Nederlandse Koffiebranderij Sinds 1933 – Slow Roast Koffiebranders

Bij Mocca d’Or, de Nederlandse koffiebranderij met een rijke geschiedenis sinds 1933, staat Slow Roast centraal. Onze koffiebonen worden met ambacht en toewijding langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders, resulterend in een unieke smaak en aroma. Ontdek onze diverse koffiebonen en kies je favoriete smaak met behulp van handige filters. Of je nu van krachtige espresso houdt of een mild kopje koffie verkiest, Mocca d’Or biedt superieure melanges die behoren tot de absolute top. Ervaar het verschil met onze Slow Roast methode en geniet van heerlijke koffie uit Zwolle en Breda. Bestel nu in onze webshop!

Heeft u de smaak te pakken? Bij aankoop vanaf 4 kg ontvangt u 7,5% korting, en bij aankoop vanaf 8 kg zelfs 10% korting.

Wilt u een nieuwe smaak proberen? Kies dan voor 250 gram. En wist u dat wij uw koffiebonen gratis malen? Beide opties zijn eenvoudig aan te geven tijdens het bestellen.

Coffee we’re proud of

Pages with products like this

Mocca d'Or, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen