Brazil São Luiz Estate – Direct Source – Koffie – Mocca d’Or

Vanaf  7,25 Incl. BTW

De Brazil São Luiz etste is een volle & rijke Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica bonen. Deze koffie is kruidig, zoet en fruitig van smaak met nuances van drop, koekkruiden, mandarijn en chocoladetruffel. Deze koffie komt van de farm: ‘São Luiz Estate’. Wat deze koffie zo bijzonder maakt is dat het een Direct Source koffie betreft.

BEREIDINGSADVIES | Espresso, Cappuccino & Lungo

Gebrand door Mocca d’Or

Artikelnummer: 35467
Categorieën: Mocca d'Or, Koffiebonen

Beschrijving

São Luiz Estate is een farm van ongeveer 330 hectare en via deze URL is te zien op welk veld deze koffie exact heeft gegroeid. Het lot bestaat uit 38 balen koffie van 60 kilo en die hebben wij allemaal gekocht. Speciaal voor Mocca d’Or hebben ze het Mocca d’Or logo op de zakken gemaakt en deze zien er fantastisch uit.

Pages with products like this

Mocca d'Or, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen