Onze biologische koffies – Koffie – Mocca d’Or

Vanaf  23,15 Incl. BTW

Probeer onze biologische koffies in een pakket. Ook los verkrijgbaar per 250 gram of kilo.

Gebrand door Mocca d’Or

Artikelnummer: WPS-07127
Categorieën: Mocca d'Or, Koffiebonen

Beschrijving

  • De Ethiopië is een Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica bonen. Fairtrade gecertificeerd en biologisch. Deze koffie is complex, fruitig en vol van smaak met nuances van bessen, zwarte thee, cacao en botercrème.
  • De Peru Cecovasa is een Single Origin bestaande uit 100% Arabica bonen; karaktervol, zoet en ziltig van smaak. De nuances van grapefruit, mandarijn, zoethout en salmiak maken deze koffie bijzonder. De koffie komt uit het bekende Andes gebergte.
  • De Sumatra Gayo Mountain is een krachtige Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica bonen; Fairtrade gecertificeerd en biologisch. Deze koffie is kruidig en zoet van smaak met nuances van gember, cacao en lichte rietsuiker.

Andere productspecifieke suggesties

Pages with products like this

Mocca d'Or, Koffiebonen.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen