Aanbieding

Cleandrip reinigingsmiddel – 250 ML

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 10,45. Incl. BTW

Maak kennis met Cleandrip, het reinigingsmiddel van Moccamaster dat speciaal is ontwikkeld om jouw koffie-ervaring te verbeteren en de levensduur van je geliefde Moccamaster koffiezetapparaat te verlengen. Met één flesje Cleandrip kan je jouw koffiezetapparaat wel tien keer reinigen.

LET OP: Dit is geen ontkalker. Gebruik daarvoor Moccamaster Durgol Universal ontkalker 750 ml

Artikelnummer: 85612
Categorieën: Moccamaster accessoires, Moccamaster

Beschrijving

Hoe werkt Cleandrip?
Cleandrip is de ultieme oplossing voor het ontvetten en reinigen van jouw Moccamaster koffiezetapparaat. De unieke formule dringt diep door en verwijdert effectief achtergebleven oliën en residu die zich kunnen ophopen in het binnenwerk van je apparaat. Met slechts vijf eenvoudige stappen is jouw Moccamaster weer klaar voor een perfect kopje koffie:
1. Vul het waterreservoir van je Moccamaster.
2. Voeg 25 ml Cleandrip toe.
3. Maak de filterhouder leeg.
4. Start de machine en laat Cleandrip zijn werk doen.
5. Laat de machine hierna twee tot drie keer doorlopen met schoon water.

Let op: dit is geen ontkalkingsmiddel, gebruik daarvoor Durgol. Door je apparaat na elke 100 zetbeurten (één pak filterpapier) te reinigen en ontkalken, behoud je niet alleen de optimale smaak van je koffie, maar verleng je ook de levensduur van je Moccamaster.

Pages with products like this

Moccamaster accessoires, Moccamaster.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen