Moccamaster Clean Drop reinigingsmiddel

 9,95

Clean Drop reinigingsmiddel word door Moccamaster aanbevolen op omdat het reinigt op milde en effectieve manier, om vuil en alle koffieresidu te verwijderen.

Mild en effectieve reinigingsmiddel om vuil en alle koffieresidu te verwijderen
LET OP: Dit is geen ontkalker. Gebruik daarvoor Durgol Universal ontkalker

 Uitverkocht
Verkrijgbaar : Veenendaal en online

Artikelnummer: WPS-29A4A
Categorieën: Moccamaster accessoires

Beschrijving

Clean Drop reinigingsmiddel word door Moccamaster aanbevolen op omdat het reinigt op milde en effectieve manier, om vuil en alle koffieresidu te verwijderen.

Moccamaster adviseert om voor het vullen van het waterreservoir een aparte waterkan te gebruiken en niet de koffiekan. Hoewel u de koffiekan omspoelt, blijft er altijd iets koffie in de kan en daarmee vervuilt u de machine op den duur.
Gebruik regelmatig Clean Drop reinigingsmiddel, voor het behoud van uw koffiezetapparaat en een geweldig smakende koffie. Aangeraden wordt om na 100x koffiezetten (1 pak filters) de machine te reinigen.

Gebruiksaanwijzing
Vul een kan met 1 liter water en voeg hier de inhoud van 1 zakje CleanDrop aan toe. Schenk deze in het waterreservoir en laat dit vervolgens door het apparaat lopen.
Tijdens het doorlopen reinigt de oplossing het apparaat. Spoel na het reinigen de machine nog 1 a 2x door met een vol waterreservoir.

Inhoud: 5 zakjes
Geschikt voor alle Moccamaster filterkoffieapparaten

Pages with products like this

Moccamaster accessoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen