deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

De Heeren van 17

×

10%

Korting op geselecteerde voorraad Jura en Sage machines

Kom naar de winkel of ontvang een e-mail voor meer informatie

Lees ons privacybeleid voor meer info.

De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious

Koffie en Thee Lokaal

Een samenwerkingsverband dat bestaat uit twee unieke winkels: De Heeren van 17 en Koffie Thee Lokaal Delicious.

“Ontdek de smaakvolle wereld van Koffie Thee Lokaal: waar kwaliteit, passie en persoonlijke service samenkomen!”

Beide winkels streven naar uitstekende service en klanttevredenheid, met passend advies, gratis installatie van koffiemachines en persoonlijke workshops. Op de websites van beide winkels kunt u terecht voor de producten van zowel De Heeren van 17 als Koffie Thee Lokaal Delicious.

We hopen u gauw te zien in onze winkel voor een heerlijke kop koffie of thee! Heeft u een vraag of een opmerking? Bel ons gerust of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sinds 2005

De Heeren van 17

Gevestigd aan de Zandstraat in Veenendaal, is een koffie- en theespeciaalzaak die exclusieve koffie, thee en heerlijke bonbons aanbiedt. Als JURA Premium partner hebben ze een breed assortiment aan JURA koffiemachines, naast andere merken. Ze werken trots samen met La Bohème bonbons en in de schenkerij kunt u genieten van lokaal gebak van Jan Banket en de Bombardon.

Bezoek website

Sinds 2008

Koffie Thee Lokaal Delicious

Gevestigd in Hoogland, is ook een koffie- en theespeciaalzaak die exclusieve koffie, thee, schitterende cadeaus en heerlijke bonbons aanbiedt. Ze hebben een assortiment dat onder andere Sorini chocolade, Limmen Bonbons en Café Del Mar koffie omvat. Daarnaast hebben ze een gezellige koffiebar waar u kunt genieten van vers gezette kopjes koffie.

Bezoek website

Met liefde samengesteld!

Unieke cadeaus

Bij zowel De Heeren van 17 als Koffie Thee Lokaal Delicious kunt u terecht voor schitterende cadeaus. Bij beide winkels hebben ze een ruim assortiment aan koffie, thee en chocolade, waarmee ze altijd de juiste samenstelling kunnen maken voor een smaakvol en origineel geschenk. Ze helpen u graag bij het samenstellen van een uniek pakket dat helemaal past bij u en de ontvanger, uw personeel of relaties. Of het nu gaat om één enkel cadeau of een groter aantal, ze zorgen voor een persoonlijke touch door middel van een kaartje of ander drukwerk. Bovendien bieden ze ook de service om de verzending van de cadeaus voor u te regelen, waardoor het geven van een cadeau gemakkelijk en zorgeloos wordt.

Beide winkels bieden lokale service, wat betekent dat ze snel kunnen schakelen en u altijd snel geholpen wordt. Of u nu op zoek bent naar een koffiemachine of een relatiegeschenk, bij beide winkels streven ze ernaar om u vaak dezelfde dag nog van dienst te zijn. Bezoek De Heeren van 17 in Veenendaal en Koffie Thee Lokaal Delicious in Hoogland voor een geweldige ervaring met de lekkerste koffie, fijnste thee en heerlijkste bonbons.

Sinds 2008

Koffie Thee Lokaal Delicious

Kraailandhof 21
3828JN Hoogand

033 480 7151

www.ktl-delicious.nl
info@ktl-delicious.nl

Sinds 2005

De Heeren van 17

Zandstraat 1
3901 CH Veenendaal

0318 701 645

www.deheerenvan17.nl
info@deheerenvan17.nl

9.8