deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Koffie Thee Lokaal Delicious

×
Jura koffiemachines

Koffie Thee Lokaal Delicious

Koffie- en theespeciaalzaak

Onze prachtige koffie- en theespeciaalzaak is gevestigd in het centrum van Hoogland, aan de Kraailandhof. De gezellige, knusse winkel is al jaren een walhalla voor echte liefhebbers van koffie en thee. Naast meer dan 25 soorten koffie heeft Koffie Thee Lokaal ook een uitgebreid assortiment van meer dan 100 soorten en smaken thee.

Onze winkel

Onze koffiewinkel

Kom genieten

Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste koffie, de fijnste thee en de mooiste bonbons. Wees welkom in onze winkel en op ons terras om te genieten van onze koffie- en theespecialiteiten. Uiteraard met een lokale lekkernij!

Onze winkel

Koffie en Thee kopen

Officieel JURA Geautoriseerde dealer

JURA Koffiemachines

De Heeren van 17, uw geautoriseerde JURA E-commerce en Premium Partner. Ontdek ons ruime assortiment koffiemachines die zowel geschikt zijn voor thuis- als zakelijk gebruik. Of u nu op zoek bent naar een simpele koffiemachine of juist een uitgebreid model met alle denkbare specialiteiten, wij hebben het voor u in huis.

Daarnaast bieden wij ook een selectie aan onderhoudsartikelen en accessoires om uw koffiemachine in topconditie te houden. En natuurlijk kunt u bij ons rekenen op uitstekende service.

Koffiegenot – vers gemalen, niet uit capsules

Het ultieme koffieresultaat van verse bonen, met één druk op de knop vers gemalen, vers geëxtraheerd, in minder dan zestig seconden – en natuurlijk helemaal naar uw persoonlijke smaak.

Onze winkel

Jura Logo

9.8