De lekkerste bonbons van Hoogland

La Bohème Bonbons

In een luisterrijk ingericht monumentaal pand aan de Prinsenkade 2 vindt u La Bohème. Een begrip in Breda en ver daarbuiten. De familie van Valkenburg is al sinds 1958 actief op het gebied van bonbonbereiding. Alles wordt in eigen atelier vervaardigd met de beste ingredienten. Al meer dan 60 jaar produceren zij topkwaliteit bonbons uit eigen keuken. De filosofie is nog altijd zo simpel als toen de heer Harry van Valkenburg La Bohème oprichtte: ‘we willen gewoon lekkere bonbons maken’.

Voor het maken van de bonbons en andere chocolade producten maakt La Bohème gebruikt van chocolade van de fabrikant Barry Callebaut. Middels een eigen recept chocolade en in eigen huis gemaakte room krijgen de La Bohème bonbons de specifieke smaak. Smaak, dat is waar het om draait bij La Bohème, een bonbon moet lekker zijn. Aan de kwaliteit van gebruikte ingrediënten worden géén concessies gedaan, waardoor La Bohème de hoge kwaliteit en de goede smaak kan garanderen.