Cake blueberry – Pineut

 8,99 Incl. BTW

Wat. Een. Topvruchtjes! Fruit zoals fruit bedoeld is. Geen gedoe met schillen. Geen sap tot aan je ellebogen. Geen uitpuilende fruitschaal of sporttas. Nee, niets van dat alles. Gooi gewoon een handje van deze vitaminebommetjes naar binnen en geef je energielevel een boost. Nog een voordeel van de blauwe bes; ze doen het ook zo lekker in een cake. Zoals qua smaak als qua looks!

Cake is een feestje
Wil je er echt een feest van maken? Gebruik deze cakemix dan ook eens om cupcakes te bakken. Het enige wat je nodig hebt is een muffinvorm, 20 minuten geduld en een paar vrienden om ze op te eten. Maar dát zal geen enkel probleem zijn.

Verkrijgbaar : Alle winkels en online

Artikelnummer: 8719325131024
Categorieën: Pineut

Beschrijving

Hoe maak je het?
Het is echt een piece of cake!

1. Verwarm de oven voor (elektrisch op 175°C, hetelucht op 160°C).
2. Zet de mixer op een lage stand en mix de eieren, de gesmolten boter en een snufje zout tot er geen klontjes meer zijn.
3. Voeg de inhoud van de fles toe en roer om tot een gelijkmatig mengsel.
4. Schep het mengsel in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
5. Zet het blik 60–70 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!

Tip: serveer met een flinke dot Griekse yoghurt!

Pages with products like this

Pineut.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen