Sage Dosing Funnel – Perfecte dosering

 19,90 Incl. BTW

Dosing Funnel™ heeft voordelen voor het zetten van espresso

Geen koffieverspilling meer

Met de Sage Dosing Funnel bovenop je filterdrager geplaatst, behoort het morsen van gemalen koffie tot het verleden. Het is een kwestie van eenvoudig draaien, en je bent klaar om zonder enige moeite te malen. Dit houdt niet alleen je keuken schoner, maar bespaart ook kostbare koffiebonen.

Exclusieve compatibiliteit

Onze Dosing Funnel is exclusief ontworpen voor gebruik met Sage portafilters van 54 mm. Dit betekent dat je verzekerd bent van een naadloze pasvorm en maximale prestaties.

Gemakkelijk schoon te houden

Schoonmaken is een fluitje van een cent. Na gebruik spoel je de Dosing Funnel gewoon af onder de kraan. Geen gedoe, geen tijdsverspilling.

Verbeter je barista-vaardigheden

De Dosing Funnel, ook wel bekend als doseerring, is een eenvoudige maar effectieve tool voor de thuisbarista. Het voorkomt niet alleen koffieverspilling, maar houdt ook je aanrecht netjes en opgeruimd. Kortom, het biedt het beste van twee werelden.

Stevige bevestiging

De Dosing Funnel kan stevig worden vastgedraaid op je portafilter. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat ze losraken of verschuiven tijdens het malen van je kostbare koffiebonen.

Een perfecte espresso

Na het malen van je bonen blijft de gemalen koffie keurig opgestapeld in de portafilter. Om te voorkomen dat de koffie toch nog over de rand van je portafilter valt, volg je eenvoudig deze stappen: klop voorzichtig de portafilter op een tampermat of met je handpalm om de koffie gelijkmatig te verdelen. Verwijder vervolgens de Dosing Funnel, verdeel de koffie en tamp aan. En voilà, je bent klaar voor een heerlijke espresso-ervaring zoals nooit tevoren.

Upgrade je koffiebereiding met de Sage Dosing Funnel en geniet van perfectie in elke kop koffie. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek het verschil!

 

Verkrijgbaar : alle winkels

Artikelnummer: SEA201NEU0ZEU1
Categorieën: Sage accesoires

Beschrijving

Sage The Dosing Funnel helpt met het zetten van een optimale espresso

Als gepassioneerde koffieliefhebber begrijp je de vreugde van het malen en tampen van je eigen koffiebonen. Maar laten we eerlijk zijn, het kan soms een rommeltje worden. Gelukkig biedt de Sage Dosing Funnel voor 54 mm portafilters een elegante oplossing om dat gemors te voorkomen.

Pages with products like this

Sage accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen