Sage Temp Control Melkkan – Hoogst effect

 32,90 Incl. BTW

  • Indicatiestrip voor Nauwkeurige Temperatuurregeling – Dankzij de geïntegreerde thermometerindicatorstrip weet je altijd precies wanneer je melk de optimale temperatuur bereikt heeft. Met een bereik van 55ºC tot 75ºC (130 ºF tot 170 ºF) kun je rekenen op consistente resultaten.
  • Ontworpen voor Latte Art – Het speciale schenktuitje van deze melkkan is ontworpen met latte art in gedachten. Je kunt nu moeiteloos kunstwerken creëren op je koffie, allemaal dankzij de precisie van de Temp Control Melkkan. Nu heb je niet alleen een mooi figuurtje, maar ook de perfecte tempratuur.
  • Duurzaam Roestvrij Staal – Gemaakt van premium dik roestvrij staal, is deze melkkan ontworpen om lang mee te gaan en tegen een stootje te kunnen in je dagelijkse koffiebereiding.
  • Ruime Inhoud van 480 ml – Of je nu een enkel kopje koffie maakt of meerdere gasten wilt verwennen, de 480 ml inhoud van deze melkkan biedt voldoende ruimte voor verschillende koffies.

De Sage Temp Control Melkkan tilt je koffie-ervaring naar een hoger niveau door nauwkeurige temperatuurregeling en latte art mogelijk te maken. Geniet van perfectie in elke kop koffie. Bestel de uwe vandaag nog om thuis aan de slag te gaan met Latte art en de perfecte tempratuur hiervan.

Artikelnummer: SES003BSS0NEU1
Categorieën: Sage accesoires

Beschrijving

Sage Temp Control Melkkan: Perfectie in Temperatuurregeling

Met de Sage Temp Control™ Melkkan bereik je moeiteloos de perfecte textuur en temperatuur voor je melk, of je nu een cappuccino, latte of latte art wilt creëren. Deze premium melkkan biedt precisie en kwaliteit in elke druppel melk.

Pages with products like this

Sage accesoires.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen