Aanbieding

Sage Descaler Powder Ontkalker – milieuvriendelijk

Oorspronkelijke prijs was: € 16,90.Huidige prijs is: € 14,99. Incl. BTW

Regelmatig ontkalken is de sleutel tot het behouden van de kwaliteit van je koffie en het verlengen van de levensduur van je Sage espressomachine. Volg eenvoudig de instructies voor jouw apparaat type, want we begrijpen dat elk model anders is.

Vergeet niet om het waterfilter te verwijderen voordat je begint. Los een zakje Descaler Powder op in 1 liter warm water en giet het in de watertank. Spoel grondig met schoon water en geniet van een kalkvrij apparaat en een verbeterde koffiesmaak.

Kalkaanslag vertraagt de verwarmingstijd, verhoogt het energieverbruik en beïnvloedt de smaak van je koffie.

Zorg ervoor dat je machine altijd in topconditie blijft met Sage Descaler Powder Ontkalker Met slechts 2 ontkalkingsbeurten per jaar houd je jouw apparaat optimaal presterend en geniet je keer op keer van de perfecte kop koffie. Verleng de levensduur van je Sage espressomachine en zorg voor de beste smaakbeleving met Sage  Descaler Powder Ontkalker.

Artikelnummer: WPS-F7F91
Categorieën: Sage onderhoud

Beschrijving

Sage Descaler Powder Ontkalker: de ultieme oplossing voor het behoud van je Barista Express, Dual Boiler, Oracle of Sage waterkoker. Kalkaanslag, de stille vijand van koffie-enthousiastelingen, kan nu effectief worden aangepakt. Met onze Sage Descaler Powder Ontkalker, geleverd in handige zakjes van 25 gram, verwijder je kalkaanslag op een milieuvriendelijke en efficiënte manier.

Pages with products like this

Sage onderhoud.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen