Sage Espresso Cleaner reinigingstabletten

 16,90 Incl. BTW

Met 8 reinigingstabletten in een pakje, bieden ze voldoende voor 8 reinigingscycli. Het proces is eenvoudig: volg gewoon de instructies in de handleiding van je espressomachine.

Deze tabletten zijn speciaal ontworpen om koffieoliën en resten van de douchekop en filterdragers grondig te verwijderen.
Door regelmatig de filterdrager met deze tabletten schoon te maken, bereik je de ultieme smaak en koffiebeleving bij jou thuis. Daarnaast verleng je de levensduur van je geliefde machine, waardoor je nog jaren kunt genieten van heerlijke koffiemomenten. Bovendien zorgen de Sage Espresso Cleaner reinigingstabletten ervoor dat de  koffieresten worden verwijderd, wat de hygiëne van je apparaat optimaliseert en de kwaliteit van je koffie behoudt. Goede reiniging verlengt niet alleen de levensduur van je koffiemachine, maar garandeert ook de beste koffie-ervaring.

Investeer in smaak en duurzaamheid met Sage Espresso Cleaner reinigingstabletten.

Artikelnummer: WPS-6B452
Categorieën: Sage onderhoud

Beschrijving

Ontworpen met jouw koffie-ervaring in gedachten, zijn de  Sage Espresso Cleaner reinigingstabletten  dé sleutel tot het behoud van je koffiemachine. Of je nu een Sage Barista Express, Oracle Touch of een ander model hebt, deze tabletten zijn geschikt voor alle Sage Espressomachines.

 

Pages with products like this

Sage onderhoud.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen