the Knock Box™ Mini – efficiënt

 32,90 Incl. BTW

the Knock Box™ Mini

Ben jij die rommelige koffiedik op je aanrecht of, nog erger, verstoppingen in je gootsteen zat? Zeg gedag tegen een rommelig aanrecht en hallo tegen een schonere, efficiëntere koffiehoek met de Sage the Knock Box™ Mini

Speciaal ontworpen voor koffieliefhebbers en barista’s, is deze elegante en super-duurzame uitklopbak jouw perfecte oplossing om gemakkelijk en schoon je koffieprut weg te gooien.

Hieronder lees je waarom het een ideale accessoire is voor je koffie set-up.

 

Artikelnummer: WPS-8409E
Categorieën: Sage onderhoud

Beschrijving

  1. Moeiteloos Wegwerken: Onze uitklopbak vereenvoudigt het proces van het legen van je portafilter. Geen gedoe meer met het tikken van de filterrand tegen de rand van je prullenbak of gootsteen, wat risico op schade en rommel met zich meebrengt. Klop de koffiepuck in plaats daarvan in deze toegewijde container.
  2. Scheiden: Houd de koffiepuck gescheiden van ander keukenafval. De Sage the Knock Box™ Mini zorgt ervoor dat je koffieprut netjes wordt bewaard, waardoor het niet vermengd raakt met het algemene huishoudelijke afval.
  3. Eenvoudig Schoonmaken: Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt de uitklopbak gewoon in de vaatwasser zetten voor een reiniging. Of maak hem met de hand in een mum van tijd schoon. Verwijder de rubberen klopbalk, spoel met water en een snelle wasbeurt met zeep, en je bent klaar.
  4. Compact en Ruimtebesparend: Met afmetingen van 11 cm in lengte, 12,5 cm in breedte en 11,5 cm in hoogte past de Sage Uitklopbak perfect op elk aanrecht. Het ruimtebesparende ontwerp zorgt ervoor dat het geen onnodige ruimte in je koffiehoek inneemt.
  5. Gebouwd om Lang Mee te Gaan: Met duurzaamheid in gedachten vervaardigd, heeft onze uitklopbak een stevige buitenkant van roestvrij staal. De robuuste constructie zorgt ervoor dat het dagelijkse werk van het legen van koffieprut aankan zonder tekenen van slijtage te vertonen.

Pages with products like this

Sage onderhoud.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen