Sage – the Barista Touch™ Impress – innovatief

Vanaf  1.299,00 Incl. BTW

Met de Sage Barista Touch™ Impress kun je genieten van een heerlijke havercappuccino, een latte met sojamelk, of een smaakvolle espresso. Wat deze espresso machine bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Of je nu kiest voor haver-, soja-, kokos- of koemelk, deze machine kan moeiteloos zijdezacht microschuim maken, zodat je van je favoriete koffievariant kunt genieten zoals jij dat wilt.

Dankzij stapsgewijze baristabegeleiding en realtime feedback word je ook begeleid bij het gebruik van het Impress™ Puck System voor een nauwkeurige extractie. Bovendien zorgt het ThermoJet®-verwarmingssysteem voor een opwarmtijd van slechts 3 seconden, zodat je sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje kunt gaan. De Barista Touch™ Impress is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers die willen genieten van hoogwaardige koffie met verschillende melkopties.

 

Artikelnummer: WPS-DD426
Categorieën: Machines, Sage

Beschrijving

Swipen. Selecteren. Indruk maken.

Profiteer van stapsgewijze baristabegeleiding binnen handbereik. Met feedback in real time leidt de Barista Touch™ Impress je door het Impress™ Puck System, nauwkeurige extractie en handsfree zijdezacht microschuim. Het ThermoJet®-verwarmingssysteem zorgt voor een opwarmtijd van 3 seconden. Zo ga je sneller dan ooit tevoren van koffieboon naar koffiekopje.

Ervaar third wave-kwaliteitskoffie in eigen huis, mogelijk gemaakt door de 4-stappenformule

Onze espressoapparaten volgen de 4-stappenformule die ook in professionele apparaten wordt gebruikt. Ontworpen om de juiste dosering versgemalen bonen te gebruiken, nauwkeurige temperatuurregeling en optimale waterdruk te bieden en echte microschuimmelk te leveren die essentieel is voor latte art. Meesterschap met een touch.

Barista Guidance

Stapsgewijze begeleiding met feedback in real time van het Impress™ Puck System, nauwkeurige extractie en handsfree zijdezacht microschuim.

Impress™ Puck System. Minder rommel. Minder gedoe.

Intelligente dosering, ondersteund aandrukken met een druk van 10 kg en automatische correctie van de volgende dosering om een precieze puck te verkrijgen, afgewerkt met een barista-draai van 7º. Maakt malen, doseren en aandrukken makkelijker voor een indrukwekkende puck.

Instellingen voor melkvervangers

Auto MilQ biedt drie nieuwe instellingen voor melkvervangers die de timing en temperatuur van de luchttoevoer specifiek afstemmen op het type melk dat je kiest.
Drie nieuwe instellingen voor amandel, haver en sojamelk.

Handsfree microschuim met Auto MilQ

Met het automatische stoompijpje kun je de melktemperatuur instellen tussen de 40 °C en 75 °C en uit 8 textuurniveaus kiezen om het schuim op je eigen smaak af te stemmen. Levert zijdezacht microschuim met minstens een miljoen belletjes per ml dat de smaak van de koffie bevordert en onmisbaar is voor latte art. Je kunt ook handmatig melk opschuimen als een barista.

ThermoJet®-verwarmingssysteem

nnovatief ThermoJet®-verwarmingssysteem bereikt in 3 seconden de ideale extractietemperatuur. Klaar om de beste koffie te zetten zonder dat je hoeft te wachten. Verbruikt jaarlijks tot 32% minder energie in vergelijking met een thermobloksysteem. *Disclaimer: Op basis van interne benchmarktests per november 2022.

Europese precisie-maalelementen van Baratza® met 30 maalinstellingen

Met slechts één aanraking zorgt de ingebouwde precisiemolen met kegelmaalwerk van gehard staal en doseerregelaar voor precies de juiste hoeveelheid koffie voor een perfecte smaak.

Indrukwekkende touchscreenervaring

Het verbeterde touchscreen begeleidt je bij elke stap om perfecte koffie te zetten, alles binnen handbereik. Swipe en selecteer een van de 8 voorinstellingen voor koffiefavorieten of maak tot 8 aangepaste dranken.

Pages with products like this

Machines, Sage.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen