Sage – the Barista Touch™ Impress – innovatief

Vanaf  1.299,00 Incl. BTW

Met de Sage Barista Touch™ Impress kun je genieten van een heerlijke havercappuccino, een latte met sojamelk, of een smaakvolle espresso. Wat deze espresso machine bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Of je nu kiest voor haver-, soja-, kokos- of koemelk, deze machine kan moeiteloos zijdezacht microschuim maken, zodat je van je favoriete koffievariant kunt genieten zoals jij dat wilt.

Dankzij stapsgewijze baristabegeleiding en realtime feedback word je ook begeleid bij het gebruik van het Impress™ Puck System voor een nauwkeurige extractie. Bovendien zorgt het ThermoJet®-verwarmingssysteem voor een opwarmtijd van slechts 3 seconden, zodat je sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje kunt gaan. De Barista Touch™ Impress is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers die willen genieten van hoogwaardige koffie met verschillende melkopties.

 

Artikelnummer: WPS-DD426
Categorieën: Sage

Beschrijving

Swipen. Selecteren. Indruk maken.

Profiteer van stapsgewijze baristabegeleiding binnen handbereik. Met feedback in real time leidt de Barista Touch™ Impress je door het Impress™ Puck System, nauwkeurige extractie en handsfree zijdezacht microschuim. Het ThermoJet®-verwarmingssysteem zorgt voor een opwarmtijd van 3 seconden. Zo ga je sneller dan ooit tevoren van koffieboon naar koffiekopje.

Pages with products like this

Sage.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen