Aanbieding

the Barista Touch™

Vanaf  949,00 Incl. BTW

Ontmoet de Barista Touch, uw ultieme metgezel voor de perfecte thuisbarista-ervaring. In slechts drie eenvoudige stappen maak je een heerlijke espresso. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen met voorgeprogrammeerd koffiemenu en automatische melktexturering wordt elke kop koffie een meesterwerk.

Deze compacte machine biedt professionele baristakwaliteit in het comfort van je eigen keuken. Met een geïntegreerde molen die altijd de juiste hoeveelheid gemalen koffie levert, ben je verzekerd van een mooie extractie. Bovendien warmt het ThermoJet-verwarmingssysteem het water op in slechts 3 seconden, waardoor je sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje gaat.

 

Artikelnummer: WPS-CC947
Categorieën: Sage

Beschrijving

Swipen, kiezen en aanpassen.

Baristakwaliteit dankzij een gebruiksvriendelijk touchscreen met voorgeprogrammeerd koffiemenu en automatische melktexturering. Allemaal in een compact apparaat. Een geïntegreerde molen levert de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Met een opwarmtijd van 3 seconden dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem ga je sneller dan ooit tevoren van koffieboon naar koffiekopje.

Pages with products like this

Sage.

Koffie Thee Lokaal delicious

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen