deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Service en garantie

×

10%

Korting op geselecteerde voorraad Jura en Sage machines

Kom naar de winkel of ontvang een e-mail voor meer informatie

Lees ons privacybeleid voor meer info.

Veelgestelde vragen

Koffie Thee Lokaal Delicious

Service; heel belangrijk!

Voor onze winkel is kwaliteit en service ontzettend belangrijk. Daarom zullen wij er alles aan doen om onze klanten op de beste manier te helpen. Voor, tijdens én na de aankoop staan wij graag voor u klaar!

Bij Koffie Thee Lokaal Delicious krijgt u als klant altijd dezelfde ervaring, of het nu gaat om verse thee, een kopje koffie nuttigt op ons terras óf een mooie koffiemachine aanschaft. Persoonlijke aandacht en hoogwaardige service vinden wij ontzettend belangrijk, ongeacht de aankoop. Vanzelfsprekend staat ons team dan ook altijd voor u klaar om te helpen bij het maken van uw keuze of om vragen te beantwoorden. Kom bij ons langs en ervaar het zelf!

Over het algemeen vragen wij wat langer door om te vragen wat uw wensen zijn. De meest passende oplossing bieden en u ontzorgen; top service is bij ons de standaard! Waar wij het voor doen? Tevreden klanten die graag bij ons winkelen!

Neem contact op

Koffie Thee Lokaal Delicious

Kennis van zaken

Met zekerheid kunnen wij zeggen dat wij alle kennis van onze producten in huis hebben. Ons team gaat regelmatig op bezoek bij leveranciers voor een training, volgen workshops in onze winkel of bezoeken vakbeurzen. Daarom zijn wij altijd up to date over al onze producten. Onze collega Paul heeft als accountmanager bij JURA Nederland gewerkt, hierdoor kent hij alle details van iedere koffiemachine. Ons gepassioneerde team vertelt u er graag alles over!

Kom gezellig eens in onze winkel langs, wij geven graag antwoord op al uw vragen. Vanwege ons lokale karakter kunnen wij snel schakelen en zult u altijd snel geholpen worden. Of u nu op zoekt bent naar een koffiemachine of een relatiegeschenk? Bij ons bent u vaak dezelfde dag al geholpen!

Neem contact op

Koffie Thee Lokaal Delicious

Garantie

Heeft u problemen met uw koffiemachine? Meestal is het probleem eenvoudig en snel te verhelpen en dat doen we dan ook graag voor u. Wanneer het om een kleine storing gaat kunnen wij het vaak telefonisch of in de winkel verhelpen. Mocht er meer aan de hand zijn dan zorgen wij ervoor dat het wordt opgelost!

JURA kent een garantieperiode van 25 maanden, alles wordt binnen deze periode kosteloos en snel verholpen. Bij een storing kunt u uw machine bij ons in de winkel brengen of thuis/op kantoor laten ophalen. Mocht er buiten de garantie een reparatie nodig zijn dan sturen wij de koffiemachine voor u op naar de JURA-servicefabriek. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste oplossing, de hoogste kwaliteit én een jaar lang garantie op reparatie. Vooraf zijn altijd de tarieven bekend en daardoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw leenmachine staat klaar

We streven er altijd naar een leenmachine voor u klaar te zetten, zodat u van heerlijke koffie kunt blijven genieten.

Onze winkel

Koffie Thee Lokaal Delicious

Installatie service

Na aankoop wordt uw koffiemachine altijd volledig geïnstalleerd in onze winkel, zodat u thuis alleen nog maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken en direct kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Gratis installatie van de koffiemachine is inbegrepen bij onze service. Bovendien bieden we na de installatie een persoonlijke workshop aan waarin we u alles uitleggen over het bedienen en reinigen van uw koffiemachine. En vanzelfsprekend staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Online aankopen

Wanneer u een koffiemachine bij ons online koopt helpen wij u ook graag verder! Wij staan telefonisch of per mail graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Stuur ons dus gerust een appje met al uw vragen! Uw keuze gemaakt? Graag plannen wij dan een online afspraak met u voor de installatie en het verdere gebruik.

Neem contact op

Officieel JURA Premium Partner koffiemachines

Officieel JURA geautoriseerd dealer

JURA Koffiemachines

Ons ruime assortiment koffiemachines is geschikt voor thuis- en zakelijk gebruik. U vindt onze koffiemachines zowel in onze winkel als online via onze webshop. Of u nu op zoek bent naar een simpele koffiemachine of juist één met alle denkbare specialiteiten? Wij hebben het voor u in huis!

Daarnaast bieden wij ook een selectie aan onderhoudsartikelen en accessoires om uw koffiemachine in topconditie te houden. En uiteraard kunt u bij ons rekenen op uitstekende service!

Koffiegenot – vers gemalen, niet uit capsules

Met één druk op de knop het ultieme koffiegenot van verse bonen, vers geëxtraheerd en in minder dan zestig seconden! Compleet naar uw persoonlijke smaak, dat is de passie van Koffie Thee Lokaal Delicious.

JURA koffiemachines

Jura Logo

9.8